O nás

Breadcrumbs

Ak si chceme spríjemniť svoje bývanie, pristupujeme k rekonštrukciám domov alebo bytov,kde následne riešime estetický vzhľad a funkčnosť vynoveného miesta v ktorom bývame. Staré splnilo svoju funkciu a nastupuje niečo novšie, ale ešte môžeme prijať aj alternatívu kde určité časti interiérov sa dajú zreparovať a zachovať do budúcnosti a aplikovať v rámci rekonštrukcie (ako napr. nábytok, staré tehly, dosky....).

Pri rekonštrukcii Vám vieme poskytnúť komplexné služby vrátane zabezpečenia dovozu materiálu, odvozu sute, vodoinštalatérskych a elektrikárskych prác.

Postup pri realizácii rekonštrukcie:

  • po telefonickom dohovore sa dohodne obhliadka a následne poskytne odborné poradenstvo
  • spracujeme návrh podľa Vašich predstáv a predbežnú cenovú kalkuláciu
  • zrealizuje sa rekonštrukcia
  • po kompletnej rekonštrukcii bytu alebo domu je kompletné vyčistenie zdarma - to je bezplatná služba pre nášho zákazníka

Pred samotným začatím je potrebné pripraviť realizáciu rekonštrukcie približne o niekoľko týždňov skôr z dôvodu dodania materiálu,  zariaďovacich predmetov a vybavenia interiéru, nakoľko čakacia doba sa pohybuje v rozmedzí od 1dňa do niekoľkých týždňov.

V rámci rekonštrukcie je potrebné včas navrhnúť a následne zrelizovať kuchynský a ostatný nábytok do novozrealizovaného interiéru.

Našou prioritou je prevedenie detailnej práce vo vysokej kvalite, následne spokojní zákazníci a samozrejme s tým spojený "príjemný pocit bývania".

 Služby a poradenstvo sú Vám kedykoľvek k dispozícii.

Milistav s.r.o.
Adresa: Pavla Horova 6319/15, 080 01 Prešov
Telefon: +421 907 109 764
e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
IČO: 46708413
DIČ: 2023537142
ČÚ: SK46 8330 0000 0026 0169 4174
napíšte nám